Naglar

Vi är flera nagelterapeuter på salongen och erbjuder olika nagelbehandlingar. Vi arbetar både med gele och akryl. För att se priser och behandlingar läs vidare ”om oss”

 
/41d7dc2a-0f94-4ac1-878c-2c62a9ec08a3.jpg

Hur går en behandling till?

När du har bokat tid för att göra naglar så går vi gemensamt igenom, innan behandlingen påbörjas, hur du vill ha dina naglar. Tillsammans bestämmer vi längd, form, färg och material som passar dina händer och dina önskemål. Ha gärna med dig bilder om det är något specifikt du önskar. Våra terapeuter går ofta på kurser för att hålla sig uppdaterade med trender och tekniker. När du kommer in på en behandling hos oss är du därför i trygga händer och vi gör allt för att du skall få det resultat du vill ha.

Eftervård

Efter din behandling är det viktigt att du lär dig ta hand om naglarna, vilket din terapeut hjälper dig med efter behandlingen. Du bör använda en nagelolja och handkräm samt en nagelborste som du använder istället för att peta och riva under naglarna då det förstör naglarna. Du behöver en nagelfil så du kan fila ner längden om de blir för långa och kommer i vägen för dig i ditt arbete eller din fritid.

Borttagning

Peta och slit absolut inte av materialet! Materialet sitter hårt och att riva av det förstör dina egna naturliga naglar alldeles för mycket. Du kommer både ha ont och den naturliga nageln kommer vara skör och gå sönder en längre period. Det är ett vanligt missförstånd att akryl och gelé förstör den naturliga nageln, men det är endast om du river av materialet. När du bestämmer dig för du inte längre vill ha konstnaglar: boka en borttagning av konstmaterial. Då löser terapeuten upp materialet för dig och dina naglar naturliga naglar behåller sin kvalitet.

Prislista och Bokning

Observera att vi har olika prisnivåer på grund av våra olika kunskaps- och erfarenhetersnivåer inom yrket. Läs gärna mer om våra terapeuter under fliken ”Om oss” för att få veta mer om våra bakgrunder och erfarenhet.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)