Fransar

Vi är flera fransstylister som arbetar på salongen och använder oss endast av proffsprodukter för vår och kundens säkerhet. 

De behandlingar vi erbjuder är: 

*singelfransar

*flatlashes

*volymfransar

*megavolym

*lashlift

Hur går behandlingen till?

När du kommer på din bokade behandling går vi gemensamt igenom hur du vill ha dina fransar,form,längd och effect. Sen tittar fransstylisten på dina egna fransar för att se hur de ser ut och vad för förutsättningar det finns. Vi strävar hela tiden efter en säker franssättning så dina egna inte tar skada. Därför kan du få ett nej till för långa eller för ”tjockt” med fransar för att dina egna skulle ta skada av det. Det är viktigt att du kan slappna av vid ditt besök och blunda under hela behandlingen. Vill man lyssna på egen musik eller podd/ljudbok går det jättebra. Ta då med egen telefon och hörlurar för detta. Det går jättebra om man vill sova lite under sin behandling. 

 

 

/2c70e59e-9c8d-4dae-80ff-e2e6de4ce658.jpg

Efterbehandling.

Direkt efter din behandling så ska du inte tvätta dina fransar, helst undviker du vatten på fransarna i upp till 24h. Använd inga oljiga produkter på fransarna. Tvätta fransarna helst 2ggr per dag med fransshampo. Var noga med att inte ha kvar gamla sminkrester på fransarna och runt fransarna. Orena fransar kan ge flera problem så tänk på att hålla dem rena. sov inte på fransarna och gnugga dig inte i ögonen.  En fransförlängning ska inte göra ont. Får man problem eller något inte känns helt bra. Kontakta oss snarast så tittar vi på dem. 

 

Borttagning.

Gnugga inte bort fransarna, ryck inte bort dem eller på något sätt slit inte bort dem. Vill man ha bort fransarna så kontakta oss och boka en tid så hjälper vi dig att säkert ta bort fransförlängningen så inte dina egna fransar skadas. 

 

Prislista och bokning. 

Observera att vi har olika prisnivåer på grund av våra olika Kunskaps- och erfarenhetsnivåer inom yrket. Läs gärna mer om våra stylister under fliken ”om oss” för att få veta mer om våra bakgrunder och erfarenheter

 

För mer information hur du bokar en tid titta under fliken ”om oss” 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)